OM AFTERDROP

Med passion för kallvattensimning

Min vision

Min vision för Afterdrop är att inspirera andra att våga prova på kallvattensim och uppleva den euforiska känslan det kan ge. Att simma i det kalla vattnet ger ytterligare en dimension till det kalla badet. Man får uppleva det fantastiska under ytan, oftast med fantastiskt god sikt.

Namnet Afterdrop är en sammansättning av ”After Drop”. Det handlar om den nerkylning som sker efter att man kommit ur vattnet. Jag som grundat företaget heter Daniel Treptow och kallvattensimning är en av mina stora passioner i livet.

Läs mer om mig här

Om After Drop Daniel Treptow
Utrustning kallvattensim AfterDrop

Använd rätt utrustning

För att utöva kallvattensim kan man inte bara slänga sig ut i vattnet med ett par badbyxor eller bikini på kroppen. Det krävs viss utrustning som är nödvändig för att säkerställa att simmandet är säkert och tryggt. Dessutom finns det en hel del bra att ha saker i och kring vattnet.

E-handel för kallvattensim

Under lång tid har jag själv sökt efter de saker jag behöver för att utöva sporten jag älskar, men det har varit ytterst svårt att hitta försäljare i Sverige. Nu vill jag göra det mer tillgängligt genom att starta en egen E-handelsbutik på Afterdrop.

All utrustning som säljs på Afterdrop är testad av mig, därav kan jag också med säkerhet rekommendera de produkter som vi erbjuder. Det finns produkter för nybörjare till erfarna vintersimmare och allt däremellan.

Vårt sortiment på Afterdrop

Afterdrop AB
Orgnr: 559311-3029
Adress: Bärvägen 6, 432 95 Varberg

Köp utrustning för kallvattensimning