Simning med Boj, Wild Swim Bag.

3 oktober, 2021

Wild Swim Bag

Idag simmade vi mellan 1000 – 1700 m vid fästningsbadet. Vattnet höll cirka 13 grader, det blåste som tusan från ost och vattnet var grumligt så man knappt såg handen framför sig. Jag använder min boj från Swim Secure, Wild Swim Bag, som även funkar som ryggsäck och “drybag”. Med den släpandes efter mig så syns jag för ev båttrafik, jag kan även använda den att vila på om jag skulle behöva, den håller för hela min kroppsvikt.

När jag simmar så packar jag ner mina värdesaker i min Wild Swim Bag, såsom telefon, bilnyckel osv, då slipper jag oroa mig för klåfingriga människor på land medan jag är ute och simmar. De saker som är känsliga för väta lägger jag i en vattentät plastficka som jag sen lägger ner i bojen. Bojen är i princip “vattentät” men det blir alltid lite fuktigt, det kan eventuellt vara kondens när den varma bagen kommer i kontkakt med det kalla vattnet, så därför gör jag så som extra säkerhet.

Det senaste från bloggen