Testade NEPARKA Light till kvällens simträning

19 september, 2021

Neparka

Jag testade en Neparka Light nu ikväll som jag har tagit hem från Ryssland. Den var skön som sjutton nu när det blir lite kyligare i luften. Jag simmade lite sprintintervall tillsammans med Jenny Palm i havet vid Lilla Apelviken och hade på mig den förlängda huvtröjan före och efter simmet.

Neparka Light kan man även använda på sensommarkvällar när solen är på väg ner, den är mjuk och skön att dra på sig när solen inte värmer så mycket längre, ett perfekt multiplagg. Jag har själv använt den på familje- och kompisträffar både hemma på verandan och vid havet. Den är även enkel att byta om under då den uppsvängda framdelen gör det lätt att komma åt plus att det blir lättare att röra sig.

På väg förbi Kusthotellet i Varberg ner mot badbryggan vid Lilla Apelviken.

Det senaste från bloggen